Broodje Carpaccio

Een broodje carpaccio met pesto en rucola is een ideaal lunchgerecht voor de echte carpacciofan. Maak gebruik van donker- of speltbrood en dit lunchgerecht wordt een populair broodje onder de gezonde lunchliefhebbers!

Bereidingswijze:

  • Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode ui in fijne, halve ringen
  • Besmeer één zijde van de broodjes met pesto en beleg het met de rucola
  • Beleg het brood met de carpaccio (drie plakjes per broodje)
  • Besprenkel het broodje met kappertjes, rode ui, pijnboompitten en maak af met Parmezaanse kaas

Tip:

Gebruik in plaats van de rucola dun gesneden plakjes courgette.

Blijf op de hoogte

Deksels_Website_Element
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search